2013-02-24 10:16:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Őn örök optimista

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 190.

Ha tegnap még módot is adott magának a lazításra, ma már nem halogathatja tovább a rendrakást. Igaz, ez még nem az az igazi nagy tavaszi takarítás, de legalább a fenyőtüskéket ideje lenne végleg eltüntetnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön örök optimista, bármi is történjen, képes pozitívan látni. Ez nagyon jó tulajdonság, de valamikor figyelembe kell vennie a realitásokat is. És néha nem árt beismerni a kudarcot. Ez lehet ugyanis az új kiindulópont.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon jól érzi magát, romantikus kedvében találja a hétvége. Ha van kivel tölteni az idejét, akkor nagyszerű, ha azonban nincs, akkor ideje lenne keresni végre. Semmiképp ne maradjon egyedül! Egy barátja révén ma ismerkedhet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Közös programot akar szervezni, de ehhez figyelembe kell vennie a társa vágyait is a sajátjáén túl. Ha olyasmire akarja rávenni, amihez annak semmi kedve, az rossz lesz. Ha közös nevezőre tudnak jutni, jól fog sikerülni az út!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre pihennie kellene, nem lehet, hogy egy hajtós hét után egyetlen szabad napot se adjon magának. Ha mindig két végén égeti a gyertyát, akkor hamarosan betegágyba kerülhet. Inkább önszántából heverésszen, mintsem kényszerből!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem mindenkinek tetszik az, amit ön csinál, vagy ahogy ön él. Persze ez csak akkor jelent problémát, ha ön mindenkinek meg akar felelni. Ha képes vállalni is a véleményét és a másságát, akkor kikényszerítheti az elfogadást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól indul a napja, mert végre sikerülhet az, ami eddig ezen a héten még nem: ki tudja aludni magát. Ez éppen jókor jöhetett, hiszen valami bujkál önben. Jobb hát megelőzni a bajt. A pihenés, a gyógyteák, és a forró fürdők jobban jönnek, mint valaha.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma igazán hajlamos a szélsőségekre. A szélsőségeket pedig másként is meg lehet élni: hallgasson komolyzenét, vagy vegyen részt egy sakkpartin!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hiába, hogy vasárnap van, az ön munkaideje úgy látszik nem függ a naptáraktól. Ne aggódjon, mert a holnapi nap bőven ad majd alkalmat a mai fáradalmak kipihenésére. Most inkább azzal törődjön, hogyan tölti meg a zsebeit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sok minden nyomasztja, mégis visszatartja valami attól, hogy erről beszéljen. Pedig a rokonai között van valaki, aki a segítségére lehetne a bajában. Ám, ha szégyenlős, és senkinek sem szól, aligha lesz módja tudomást szerezni róla.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Harapós kedvében van, és a legcsekélyebb apróságokon is képes felingerelni magát. Azért arra ügyeljen, hogy a házastársi veszekedéseket a gyerekei ne láthassák. Nem minden tartozik rájuk, ezt ön is jól tudja. Ők ráadásul saját magukat hibáztatnák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha magányos, ma jó eséllyel találhat kedvére való partnerre. Ha van társa, akkor pedig módjuk lehet újra egymásra találni, vagy közösen felfedezni valamit. Például egy új kiskocsmát, ami elbájolja önöket. Készüljön az estére!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: